Kastelendag

In 2019 is ter ere van 800 jaar Baarlo weer een Kastelendag gepland.

--------------------------

Iedereen hartelijk dank voor het bezoeken van Kastelendag Baarlo. Het succes overtreft onze stoutste dromen! Zie de foto's voor een sfeerimpressie.

Deze kastelendag werd mede mogelijk gemaakt door:

          

Kastelendag Baarlo

Baarlo, een van de elf kernen van gemeente Peel en Maas, heeft op cultureel en toeristisch gebied veel te bieden. Dit wordt onderschreven door een mooi groen hart met watermolen, wasplaats, parkbos en kasteelweide en twee door het dorp meanderende beken.
Stichting Baarlo Leeft! streeft ernaar om de leefbaarheid in haar kern te verbeteren door o.a. deze kwaliteiten van Baarlo beter voor het voetlicht te brengen.
Een voorbeeld daarvan is de organisatie van het Theater op Straat festival in het mooie centrum, dat nu al 5 jaar een groot succes is.
Ook is Baarlo rijk aan 4 mooie kastelen, al vele jaren door onze gemeente aangegeven middels een groot bord langs Napoleonsbaan: Kastelendorp Baarlo.

Om dat te promoten werd op 21 april 2014 een heuse Kastelendag georganiseerd, opgeluisterd met diverse demonstraties en activiteiten. Het was een groot succes. Duizenden mensen bezochten die dag Baarlo en haar kastelen.


 

 

 

 

Top